Inscriere curs Tehnician nutritionist

A reinceput inscrierea pentru cursurile de ”tehnician nutritionist”

Informatii si inscrieri :

0726781620, 0751168666 ( Eva Chitiga, manager relatii cu publicul)  cursuri.efitland@yahoo.com

Cursul este organizat de Asociatia Utilizatorilor de Aparate de Biorezonanta – Bucuresti  si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa-si imbogateasca cunostintele in domeniul alimentatiei omului sanatos si bolnav.

Absolventii vor putea sa-si desfasoare activitatea de consiliere in domeniul nutritiei si al consumului de suplimente nutritive intr-un cadru legal, deoarece atat calificarea profesionala cat si diploma de absolvire sunt recunoscute de forurile competente in Romania si U.E.

Cursurile dureaza 6 luni, si se tin o data pe luna, vineri-sambata-duminica.

Data inceperii cursului este dependent de data formarii clasei.

 

Nu ezitati sa transmiteti aceasta informatie prietenilor si cunostintelor  Dvs.

Ati putea sa le schimbati viata oferind posibilitatea unei noi calificari.

 

Va astept cu mult drag,

dr Etelka Anebtawi

medic medicina integrativa,

terapeut si trainer formator nutriterapie

si tehnica de feedback prin biorezonanta

 

CURS TEHNICIAN NUTRITIONIST

DESCRIEREA OCUPATIEI – 

Nutritionistul este expertul care rezolva diferitele probleme cu privire la o nutritie sanatoasa. Acesta lucreaza în general în servicii de sanatate publica, unde colaboreaza cu medici specialisti pentru asigurarea unei nutritii echilibrate si curative în conformitate cu ultimele descoperiri medicale în acest domeniu.

Munca este extrem de apropiata de cea a dieteticianului, iar cele doua roluri se pot suprapune foarte usor. Diferenta fundamentala dintre nutritionist si dietetician este aceea ca nutritionistul se ocupa în special de oameni si grupuri de oameni sanatosi pentru a preveni bolile, în timp ce dieteticianul îsi focalizeaza munca pe activitati curative pentru indivizii care sufera deja de probleme legate la dieta, sau care pot fi ajutati prin recomandarea unei anumite diete.

COMPETENTE

  • Tehnologia informaţiei şi comunicaţiei aplicată
  • Principiile alimentare şi valoarea nutritivă
  • Metode de gastrotehnie
  • Alimentaţia copiilor şi adolescenţilor
  • Alimentaţia sportivilor
  • Alimentaţia femeii gravide
  • Alimentaţia bătrânilor
  • Alimentaţia raţională în colectivităţi
  • Alimentaţia în diferite boli
  • Întocmirea meniurilor
  • Rolul suplimentelor nutritive in alimentatia omului modern
  • Anatomie, fiziologie  si patologie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s